Venc pis a TerrassaVenc pis a Terrassa de 36,34 m² construït al 2007 i en estat impecable. Exterior i molt il·luminat  tot el dia.

Preu: 118.000 euros.
Per a veure el pis o qualsevol consulta es poden posar en contacte amb Angela o Sebastián al correu vendopisoterrassa@gmail.com.
Situat al segon pis d'un edifici amb ascensor de pocs veïns (9 habitatges). Orientat a la part posterior de l'edifici amb vistes a patis d'edificis confrontants, per la qual cosa hi ha menys soroll de transit i més tranquil·litat sense deixar d'estar ben comunicat.

Té una habitació independent i un bany amb dutxa de gresite i radiador-secatovalloles. Cuina amb forn, vitroceràmica i campana tot de la marca Bosch. Moblat amb tot el que es necessari per entrar a viure (nevera, rentadora, canapè, moble dormitori i saló, taula i cadires del menjador, sofà de dues places, escriptori). Disposa de calefacció centralitzada amb 2 radiadors i radiador-secatovalloles al bany.

Ubicat a zona de fàcil aparcament i sense zona blava. 
Emplaçat a 500 metres del Parc Vallparadís que es un dels pulmons verds de Terrassa que travessa tota la ciutat i es un lloc on es pot passejar, anar amb bicicleta o altres esports i a l'estiu obren la piscina pública descoberta. Actualment es troba en construcció una parada de FGC al parc que es troba a 12 minuts a peu del pis.

A pocs metres de l'edifici (menys de 2 minuts a peu) es troben diverses parades de bus urbà que connecten tota la ciutat i una parada de la línia e2-exprés a  Barcelona (duració del trajecte de 40 min aprox.). El pis es troba entre les 2 estacions que RENFE té a Terrassa, a poc més de 2 kilòmetres de cadascuna. 

A 1,9 km es troba la Rambla Egara i el centre de la ciutat. Allà trobem l'estació dels FGC que uneix Terrassa amb Barcelona i la resta del Vallés Occidental.
Així mateix, a 1,5km hi ha una connexió (entrada i sortida) amb l'autopista C58/C16 i la N150 es troba a uns 200 metres.

La zona universitària de Terrassa de la UPC es troba a uns 500 metres aproximadament.

Els dos hospitals de Terrassa estan situats a prop del pis. L'hospital Mútua de Terrassa es troba a 4 minuts en cotxe o 18 minuts a peu i l'Hospital de Terrassa  a 6 minuts en cotxe o bus. El CAP mèdic està a 3 minuts en cotxe o 12 minuts a peu.
La policia local de Terrassa té una comissaria a 1 minut a peu (190 metres).

Als carrers propers al pis hi ha una gran quantitat de comerços tant d'alimentació com d'altres menesters. Hi ha un Lidl a 4 minuts a peu, dos Mercadona a 3 minuts en cotxe i un centre comercial Carrefour a 6 minuts entre d'altres.
Així mateix, el Parc Vallés (cines Cinesa, Caprabo, Decathlon, bars, restaurants...) es situa a 2 minuts en cotxe o 12 minuts a peu i el centre comercial Segle XXI (Mercadona, bars, restaurants...) a 3 minuts en cotxe o 12 minuts a peu.

Preu: 118.000 euros.
Per a veure el pis o qualsevol consulta es poden posar en contacte amb Angela o Sebastián al correu vendopisoterrassa@gmail.com.